Spiritueel misbruik

Spirituele aanvallen en misbruik is niks nieuws, wat wel nieuws is is het feit dat alle diepere kennis in een handvol gebruikers is, en vaak voor destructieve doelen gebruikt wordt.

Ook inlichtingen diensten weten hoe ze via het derde oog contact kunnen maken met een andere tijdlijn, en deze weten uit te lijnen om destructieve grappen uit te halen.
Niemand wil disclosure, of omdat het nu al volledig uit de hand is gelopen, of omdat je er te veel voor wordt aangevallen.
Mensen die buiten een agenda handelen of een bepaalde positie hebben, worden aangevallen op hun DNA, er worden via andere dimensies contracten gemaakt om het DNA weer te verbinden met andere contracten of tijdlijnen etc etc.
Gelukkig weet niet iedereen hoe ze moeten uitlijnen of in welk tijdvak geïnstalleerd moet worden.
Maar…. De hele truth community is voor 90 procent neergezet om het feit te coveren dat alles wat we moeten weten al hier is, en te voorkomen dat we op dit terrein door gaan zoeken.

Verschillende mensen in hoge posities zijn in het verleden telepathisch ingelicht door de ‘Pleiadans, om duidelijk te maken dat bepaalde structuren anders in elkaar zitten dan ons verteld word.
Het hele idee dat we door reptielen rechstreeks in 3D geregeerd worden is achterhaald, op de manier hoe het gepresenteerd wordt.
Hoewel het wel waar lijkt te zijn dat 3D een reptiel gevangenis is, die via hun aan de buitenkant bespeelt wordt.
Maar er zijn meer rassen die zich bezig houden met onze derde dimensie.
Over het algemeen genomen, zijn geboren reptiel hybrides, of mensen die een andere genetische connectie hebben met reptiel rassen, niet de mensen die gelijk in de top terecht komen.
Door zoveel bemoeienissen met onze tijdlijnen veranderen er wel dingen, de oude spirituele structuur lijkt een soort Sirius / Sirius reptoid religie te hebben, en schrijven daar veel tijdlijnen op.
Ik heb zelf met die groepen een paar astrale ervaringen, maar gezien de problemen die evt. daar vandaan kunnen komen op langere termijn, ben ik er geen grote voorstander van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top