Hoofdpijn over 5G, of over de CIA?

We krijgen van de alternatieve media veel berichten dat 5G erg schadelijk zou zijn voor de gezondheid.
Ook op savehumanity staan wetenschappelijke documenten waaruit op te maken valt dat veel wetenschappers zich zorgen maken, of bewijzen gevonden hebben dat het onze gezondheid beïnvloed. Maar het is lastig voor ons om dat in het publieke domein te krijgen met achterliggende documenten.

Het is de vraag of we met de huidige alternatieve wetenschap alles kunnen meten en inschatten, dat het invloed heeft op ons DNA is duidelijk.
De uitrol van 5G was in Nederland voor langere tijd onduidelijk omdat de frequencie waarop het uitgezonden zou moeten worden, al in gebruik was door de AIVD….
Met stralingsmeters worden op de meest rare plekken, op straat, in centrum`s, etc etc, ook al ongezonde hoeveelheden straling gemeten, deze straling komt vanuit de grond en is vaak tot knie-hoogte schadelijk, waar het vandaan komt is niet duidelijk.
Ook in lantarenpalen schijnen vergelijkbare 5G chip`s te zitten om onze controle grid sterker te maken.

De vraag is dus: Moeten we ons nu massaal druk maken om de techniek 5G?


Of om de structuren die er achter zitten en financieel voordeel draaien bij deze handel….?
Als we met golflengtes ons DNA kunnen veranderen, is dat eigenlijk goed nieuws aangezien veel van herstel etc vanuit DNA komt en de stamcellen, als we die processen met electromagnetische golflengtes kunnen versnellen kunnen we veel elementen van de big pharma en de CIA ook opdoeken.

     
Zeg NEE tegen 5G!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top