Elon Musk gaat vliegen

Al voor jaren is Elon Musk voorloper in innovatie en techniek, Sinds 2002 is het bedrijf SpaceX baanbrekende ontwikkelingen aan het maken in de ruimtevaart.
Hij wist andere bedrijven in rap tempo in te halen, en zelfs toen hij naar eigen zeggen bijna failliet was, wist hij het hoofd boven water te houden.


Niet gek dat hij veel tegenstanders heeft, en de gevestigde media er veel aan doet hem op een verkeerde manier te profileren. Het AD bijvoorbeeld schreef het volgende:

”Boeing en SpaceX werkten beide aan een ruimteschip. Het bedrijf van Elon Musk won die wedstrijd en gaat met de eer strijken.”

Als bedrijf is een commerciële denkwijze niet meer dan gezond, dit wordt verdraait naar; strijken met eer, in plaats van respect geven voor het succes.
Het feit dat hij verder denkt dan de meeste succesvolle mensen valt al te herleiden naar het feit dat hij zijn kinderen thuis les geeft en ze niet naar school stuurt.
Het overgrote deel van kinderen is genoodzaakt deel te nemen aan het huidige educatieve systeem, dat systeem mist alleen al de spirituele ontwikkeling, het zijn weinig mensen die daar succesvolle passende oplossingen bij kunnen bedenken.

Hoe dan ook: Vandaag is hij te zien in Nederland, terwijl hij de lucht in gaat!
Het ruimteschip heet: Crew Dragon, het is ontworpen door SpaceX, en die wisten voor het ontwikkelen van dit project 7,8 miljard dollar uit zak van NASA te kloppen.
Sinds 10 jaar geleden weten ze weer voor het eerst een project als dit te lanceren.
En…. Voor het eerst in bijna 40 jaar zal dat gebeuren met een gloednieuw toestel!
Het is altijd even spannend hoe dit soort dingen uitpakken, maar gezien de ervaringen die Elon Musk heeft ziet het er positief uit.

https://www.ad.nl/auto/ruimteschip-elon-musk-vanavond-te-zien-vanuit-nederland~aa722cd6/

https://www.hln.be/de-krant/beste-vrienden-samen-de-ruimte-in~a94093d5/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top