Black Lives Matter – George Soros

Voor al langere periode wordt het mainstream nieuws overladen met berichtgevingen over racisme.
Black Lives Matter is een beweging met aangestuurd geld van George Soros, die er in algemene zin alles aan doet om een selectieve doelgroep los te schroeven van de maatschappij.

Wanneer we deze demonstratie`s bezoeken ontstaat al snel de indruk dat 1 mening de waarheid is, en al het andere geluid niet meetelt.
Men staat over het algemeen niet open voor andere opvattingen of perspectieven.
Men lijkt helemaal overtuigd van het eigen gelijk.
Met een een links sausje proberen ze het nog sociaal te laten klinken, maar alle menselijke normen en waarden worden met dit soort bewegingen aan de kant geworpen.
Door alleen al de naam ‘Black lives matter’ in leven te roepen, wordt er een klimaat gecreëerd waarin er verschil zou zijn tussen een blanke persoon zijn leven, en het leven van een gekleurd persoon.
En dat door een beweging die claimt tegen racisme te zijn…
Merkwaardig gedrag, ook gaan de geruchten dat diverse demonstranten betaald aanwezig waren, dus in plaats van het geloven in de zogeheten idealen, alleen financiële belangen hebben.
Deze miljonair; George Soros, weet overal ter wereld politieke en sociale macht uit te oefenen vanwege zijn overvolle rekening.

Deze bovenstaande lijst is Soros zijn bekende funding lijst, maar er komen regelmatig dingen aan het licht die laten inzien dat Soros niet gelooft in transparantie.
Maar dit probleem is elders in de wereld ook niks nieuws, de demonstraties in Hong Kong werden ook achter de schermen aangestuurd door een NGO NED was het in Hong Kong, ook verbindingen met andere inlichtingen diensten bleken daar aanwezig te zijn.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top