5G… Een nieuw wapen tegen mens en natuur?

Meer dan 180 wetenschappers uit 160 landen luiden de noodklok bij de Europese unie over de uitrol van 5G. De wetenschappers maken zich grote zorgen over de toenemende elektromagnetische straling
De wetenschappers doen het voorstel om een onafhankelijke werkgroep op te tuigen, die de gezondheidseffecten opnieuw kan beoordelen.

In een van de rapporten maken de wetenschappers duidelijk dat; ”er al bewijs is, dat teveel elektromagnetische straling schadelijk is voor mensen en natuur. Ze gaan verder met; ”In stedelijke gebieden zal er om de 10 tot 12 huizen een 5G antenne moeten komen, omdat 5G alleen te gebruiken is op korte afstanden.

Dit betekent een enorme toename in straling.”

Jaren lang werden soortgelijke claims van tafel geveegd, en niet serieus genomen.

En nog steeds lopen onafhankelijke wetenschappers over het algemeen erg tegen de stompzinnigheid van overbetaalde collega`s aan.

Iets weten op basis van effecten, is nog wat anders dan een waterdichte wetenschappelijke onderbouwing.

Maar als het om gezondheid gaat, zou het voldoende moeten zijn om in te grijpen.

Zo denken de wetenschappers er over die wereldwijd zijn gaan samenwerken, om de waarheid achter elektromagnetische straling m.b.t. gezondheid boven tafel te krijgen. Uit een ander rapport genaamd; HOW SUSCEPTIBLE ARE GENES TO MOBILE PHONE RADIATION? ‘Word al snel duidelijk dat de gezondheid risico`s van alleen al 3G niet langer te ontkennen zijn. Het rapport maakt duidelijk, dat de huidige elektromagnetische straling, onherstelbare schade aan de samenstelling van het DNA aanricht.

Ook blijkt dat de bij de uitrollen van 2G en 3G, een behoorlijke toenemende invloed is waargenomen, op de elektromagnetische straling waaraan mens en natuur dagelijks wordt blootgesteld.

Overheden en de EU beroepen zich op de richtlijnen, die door onder meer Telecom Agentschap worden uitgezet. Echter hebben de onafhankelijke wetenschappers grote twijfels bij de betrouwbaarheid van deze richtlijnen. Deze zorg blijkt gedeeld te worden uit hun cijfers, waaruit op te maken valt dat; 40 procent van de burgers in Europa, twijfelt aan de stelling dat; ‘alle straling die er nu is, geen invloed zou hebben op de gezondheid.’

Ook uitte de wetenschappers hun grote zorgen over het feit dat in Duitsland inmiddels 80 procent van de meisjes tussen de 14 en 17 gebruik maken van smartphones.

”Er moet echter worden geconcludeerd dat de hersenstructuur van kinderen en pubers wordt blootgesteld aan veel hogere RF-stralingsniveaus, dan de hersenen van volwassenen. Ondanks het feit dat de frequentie van de mobiele telefoons voor beide groepen hetzelfde is. Ook rijst de vraag of het organisme van een persoon die zich nog fysiek ontwikkelt, b.v. centrale zenuwstelsel, of beenmerg, gevoeliger kan zijn voor straling, van mobiele telefoons, en of het op de lange levensduur voor hun een nog groter gezondheidsrisico inhoudt.

Uit deze (vertaalde) quote uit het rapport, is duidelijk op te maken dat de wetenschappers geen genoegen nemen met de richtlijnen die op dit moment gegeven worden.Ook is het binnen de wetenschap, een bekend feit dat hersentumoren 10 tot 25 jaar na de oorzaak zich pas ontwikkelen.

Wat er toe leid dat veel onderzoeken zich baseren, op een referentie kader naar gezondheid problematiek, wat niet als relevant kan worden gezien,vanwege het feit dat vaak meetbare gezondheidsproblematiek te lang duurt om nu duidelijke richtlijnen te kunnen stellen.

https://youtu.be/-6lBXsn9U5M

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top